25 χρόνια "Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον"

To 2019 συμπληρώνονται 25 χρόνια λειτουργίας του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον». Για το λόγο αυτό, ο Διεθνής Συντονιστής του Δικτύου προκήρυξε έναν σύντομο διαγωνισμό βίντεο 1’, προκειμένου γιορτάσουμε την Επέτειο των 25 χρόνων του Δικτύου! Μαθητές και φοιτητές «Νέοι δημοσιογράφοι» υποβάλλανε τη συμμετοχή τους σε αυτόν, τονίζοντας με αυτό, με έναν ενδιαφέροντα και πρωτότυπο τρόπο, τι είναι το Δίκτυο.

Συνολικά επιλέχτηκαν 25 βίντεο τα οποία θα αναρτώνται στη διεθνή ιστοσελίδα Facebook του δικτύου https://www.facebook.com/yre.global/, κατά τη διάρκεια του 2019 and μόνο 3 από αυτά θα επιλεχθούν ως τα καλύτερα, μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα 3 καλύτερα βίντεο θα προκύψουν από την ψηφοφορία των Εθνικών χειριστών του Δικτύου και από τον αριθμό των “likes” μέσα από την παραπάνω ιστοσελίδα facebook. Μέσα από το λίνκ αυτό http://www.yre.global/stories-news/2019/1/22/25-videos-for-25-years-list-of-nominees, μπορείτε να διαβάσετε τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η Ελλάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό με βίντεο μαθητή από το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, με τίτλο «25 years of History».

Με νεότερη επιστολή θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα ανέβει στην παραπάνω ιστοσελίδα facebook το βίντεο που υπέβαλε η Ελλάδα στο διαγωνισμό, προκειμένου να το ψηφίσετε!

Συγχαρητήρια στο μαθητή από το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς!

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου από το FEE.