Σημαντικά Νέα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με τη διαχρονική ευαισθησία Του για τα περιβαλλοντικά θέματα, υποστηρίζει το μήνυμα της σκυταλοδρομίας "Running out of Time" μέσα από την επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΕΠΦ, Νίκο Πέτρου, τονίζονταςτη σημασία της παγκόσμιας ποιοτικής εκπαίδευσης για το κλίμα ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η κλιματική αλλαγή.

Το μήνυμα υποστήριξης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου προς την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι σαφές: χρειάζεται να εστιάσουμε στην αλλαγή των στάσεων και αξιών που διέπουν το σύγχρονο τρόπο ζωής. Ο τρόπος για να το επιτύχουμε, είναι μέσα από την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των νεότερων γενιών για το περιβάλλον και την προστασία του.

Το μήνυμά Του θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για το τέλος του ελληνικού τμήματος της διαδρομής, στις 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα, και τη μεταφορά της σκυτάλης στο ιστιοπλοϊκό που θα τη μεταφέρει στην Κύπρο και στο Ισραήλ για να καταλήξει στην Αίγυπτο.

Διαβάστε το μήνυμα εδώ

 

Pin It

Θέλεις να συμμετέχεις στην προσπάθεια μας;

logo

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης είναι Περιβαλλοντική Μη Κυβερνητική Οργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας που δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για την προστασία του Ελληνικού φυσικού περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
ΑΠΟΔΟΧΗ